Navštíveno 2774x

Tak mi to zas nedalo a vrhnul jsem se s kamarádem na kompletní přední dveře z lamina a tady máte pár fotek, bohužel jen z mobilu, foťák nebyl k dispozici...
Nejdříve odstrojení dveří

Ostrojené dveře

Odstrojené tapecáky

Zalepené všechny díry, aby nic neprotékalo skrz

Tkanina na laminování

První vrstva pryskyrice

Prosycená tkanina

Neprosycená tkanina

Další laminování

Oboje dveře po laminování

Tak teď jen čekáme až první vrstva řádně proschne a pak uvidíme kolik bude dalších vrstev, prozatím padlo asi kilo a půl pryskyrice, nekolik párů rukavic, jeden malý váleček na malování, trocha tkaniny, jeden štětec a to je snad vše, pokračování příště :-)

10.11.2007, 15:47 |
Cenda chlape, lamino a laminat jsou dve rozdilne veci :-)
jakej je finalni zamer?

10.11.2007, 16:12 |
hoff Jen tak dal! Ale koukejte se pochlapit a odlozit rukavice ;-DDD
Cenda : jakoby to nebylo jedno :-) A finalni zamer ? Joo, tak to nikdo nevi, prozatim :-)
Hoff: nene, zlaty rukavice, prece se nebuduporad drbat :-))
hlavně pokud bez rukavic tak pak nedoporučuju masturbaci :o) ale sem moc zvědavej co z toho vykouzlíš...nalepil bych leskimo s dlouhejma chlupama a pak kopil i chlupatej povlak na volant :o) gangsta

11.11.2007, 12:43 |
DaveX negga

11.11.2007, 14:36 |
hoff Jojo :-DDDD
Escudo : woe :-) CO vykouzlim, sam netusim, se uvidi :-)
dal nijak :-) Pokracovani asi nekdy v tydnu
ty byt magor a ani o tom nevedet

11.11.2007, 21:45 |
Smrada (M)
Hlavne koukam, ze to laminujete cely, abys pak zavrel dvere a netrefil palubku!!!

11.11.2007, 22:02 |
DaveX Jsem velice zvědav co se z toho vyklube :)
len pozor neže sa ti skrutia dvere :)
a som moc zvedavy čo stoho vyjde :)

12.11.2007, 02:08 |
hoff
Smrado neboj :-) U palubky bude jen jedna mala vrstva, aby to nicemu nevadilo.
Zbytek pokracovani snad nekdy tenhle tyden :-)

12.11.2007, 10:02 |
Smrada (M)
Johane v poho, ja jen, ze vim jak to byva. Laminujes laminujes a pak neotevres kastlik, nedovres dvere a tak rezes rezes a brousis a brousis :o)
hehe, bez narazek jo :-))) Snad to sene jak ma :-)

12.11.2007, 10:35 |
JR takze k tomu novymu tunelu mame schanet i novy tapecaky??
JR: jeste ne, pohoda, i kdyz zatim jsem ty tapecy od soboty jeste nevidel, tak nevim v jakym sou stavu :-)
Nepokracuje, neni cas :-) ZAtim jsem jen nakoupil dalsi matros, skelnej kit a jemny, zitra by se mela nalaminovat dalsi vrstva, zbytek zas az bude cas, neni kam spechat, sezona zacne az skoro za pul roku :)